Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen over Beyond Yoga

 

Wat voor kleding moet ik aandoen tijdens een yoga les?

Zorg dat je altijd makkelijk zittende kleding draagt, waar je je goed in kunt bewegen. Zo kun je bijvoorbeeld een sportboek of een legging dragen met een lekker comfortabel t-shirt. Verder is een flesje water ook altijd handig om mee te nemen.

Moet ik mijn eigen yoga mat regelen?

Nee, dit hoeft niet. Tijdens de lessen zullen er yogamatten beschikbaar zijn. Indien je zelf al een yoga mat hebt aangeschaft, neem deze dan gerust mee!

Moet ik niet erg lenig en sportief zijn om mee te kunnen doen aan de yogalessen?

Nee, dat hoeft absoluut niet. Yoga is ook niet zozeer een kwestie van acrobatische oefeningen uitvoeren, maar het gaat juist om de intentie erachter. De yoga van Yoga-Harderwijk is dus geschikt voor iedereen, voor alle leeftijden en alle niveaus. Wist je bijvoorbeeld dat 80% van de oefeningen niet zozeer gebaseerd zijn op kracht maar door de ademhaling in stand komen?

Hoe weet ik of yoga iets voor mij is?

Hier kun je gemakkelijk achter komen door een gratis proefles te volgen. De proeflessen zijn geheel vrijblijvend. Stuur hiervoor een mailtje naar info@yoga-harderwijk.com om je aan te melden.

Ik heb lichamelijke beperkingen, kan ik toch mee doen met yoga?

Yoga heeft een zeer therapeutische werking voor lichaam en geest en kan ook helend werken bij bijvoorbeeld rug- en bekkenklachten en chronische pijnklachten. Belangrijk is hierbij wel dat de je zelf goed naar je eigen lichaam luistert, met aandacht de oefeningen uitvoert en op tijd je grenzen aangeeft. Je lichaam zal je hierin leiden. Bij twijfel is het altijd raadzaam contact op te nemen met info@yoga-harderwijk.com. Ook is het verstandig om voorafgaand aan de les de docent op de hoogte te stellen van eventuele beperkingen.

Wat zijn de kosten?

De eerste proefles is altijd gratis, bij wijze van kennismaking.

Maandabonnement: 38 euro

Kwartaalabonnement: 98 euro

Waar en wanneer zijn de yoga lessen?

De yoga lessen vinden elke woensdag plaats in de theaterzaal van Vrije School de Valentijn te Harderwijk. Adres: Vliepad 1, Harderwijk. Klik hier om Yoga-Harderwijk te vinden op google maps.

Is yoga bij Yoga-Harderwijk religieus?

Nee. De yogalessen zijn non-dogmatisch en non-religieus. De doelstelling is erop gebaseerd jou juist aan te moedigen je eigen weg te vinden.

 

 

Heb je nog verdere vragen die hier niet tussen staan? Neem dan gerust contact met mij op via info@yoga-harderwijk.com.